Hans Knudsen

Når vi runder 1. april, begynder mit fiskeri, og starter som regel i Skjern å. Planlægningen af den årlige laksetur til Norge er også for længst igangsat, og turen går nordpå i midten af juni, hvor forhåbningerne om den store laks er høje.

Samtidig forsøger jeg i månederne maj/juni, at være klar ved de danske tørfluevande, når klækningen af døgnfluer er på sit højeste. Resten af året foregår med lidt spredt fægtning, både i åen og på kysten.

Hen på sensommeren starter også planlægningen af aktiviteter i FFFD’s Aarhus afdeling, som jeg deltager i. Gennem den fiskemæssigt passive del af året, erstattes mit fiskeri således med fluebinding og klubaktiviteter.

Hans er medlem af FFFD's bestyrelse og er FFFD's kasserer.

Du kan kontakte Hans via email på adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Thomas Lang

Året rundt er jeg at finde ved de danske kyster, men når det er sæson for tørflue i de danske åer er dette også noget jeg ynder meget.

Når jeg har ferie er det tørfluefiskeriet og tropisk fluefiskeri, der trækker. Jeg har bl.a. fisket på New Zealand, Canada, USA, Slovenien og i Venezuela.

Ved siden af mit eget fiskeri er jeg certificeret kasteinstruktør i FFF, hvor jeg finder det spændende at undervise andre i fluekastens kunst.

Thomas Lang Pedersen er valgt til FFFD's bestyrelse og er formand for FFFD's kasteudvalg

Du kan kontakte Thomas via email på adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Peter Ahlburg

Peter har fisket med flue i ca 8 år og siger selv, at han stadig har meget at lære. Han fisker helst i strømmende vand, både i Danmark og i udlandet. Laks og havørreder står øverst på listen. Men også tørflue fiskeri hvor det nu kan lade sig gøre synes Peter er vældig spændende. Fluerne binder han selv, de virker trods de hårde domme fra kammeraterne. Fiskene synes åbenbart bedre om dem end vennerne.

Du kan kontakte Peter via email på adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Harry Østergaard

Harry har, efter mange år med forskellige former for fiskeri, valgt udelukkende at fokusere på én form - nemlig laksefiskeri med flue. Harry fisker i Danmark udelukkende laks i Skjern Å, som han mener er Danmarks smukkeste laksevand. Det bliver dog også til ture og fantastiske lakseoplevelser i Norge og Sverige.

Harry fokuserer meget på grejet og tilpasning af samme, da han mener det betyder alt for at kastet former sig som det skal - fluekastet er jo det, som skal resultere i at laksen stiger til fluen.

Når man siger laksefiskeri, fylder fluebinding jo rigtig meget. I mere end 40 år har binderiet været en hyggelig beskæftigelse for Harry det meste af året.

Problemløsning omkring fluekast, stænger, hjul, liner og forfang samt naturligvis fluen og det praktiske fiskeri er Harrys kompetence områder.

Du kan kontakte Harry via email på adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Kim Flindt

Kim fisker primært med fluestang ved Karup Å og Skjern Å, men slår også sine folder i Norge om sommeren. Det bliver også til lidt fiskeri på kysten.

Kim siger om sig selv: "Jeg er på ingen måde grejfreak eller fluenørd, men det er stadig vigtigt for mig, at mit grej er i orden, og derfor bliver det set efter hver vinter, så det fungerer, som det skal. I vintermånederne bruger jeg også meget tid ved fluestikket, det være sig hjemme eller i FFFD Århus' klublokaler tirsdag aften i gode fiskekammeraters lag. Jeg binder selv mine fluer og ser det som en udfordring at designe dem, så jeg har noget, som ingen andre har. Kunsten er, om laksen eller havørreden vil lade sig narre..."

Du kan kontakte Kim via email på adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Bjarne Laursen

Bjarne har, med en opvækst i det midtjyske, strømmende vand i blodet. Langt det meste af Bjarnes fiskeri har foregået ved strømmende vand - enten med tørfluestangen el. det lidt tungere grej efter de sølvblanke. Bjarnes hjemmevand er Skjern Å, hvor han har fisket siden juniorårene, og som han har fulgt hele vejen tilbage til den nuværende status.

Bjarne blev i maj 2013 certificeret fluebindingsinstruktør i FFFD. Dette er en naturlig forlængelse af hans virke som instruktør igennem mange år. For ham er fluebinding i dag en hobby i hobbyen, hvor farvning og nye ideer går side om side med fiskeriet.

Grejet er for Bjarne noget som skal virke ved fiskevandet, så han kan fokuserer på at fiske når han er afsted. Derfor går han meget op i at tingene passer sammen, så han har alle muligheder.

Du kan kontakte Bjarne via email på adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Heine Alsaker

Heine har været en del af lokaludvalget siden starten, men har pt. orlov på grund af udstationering i udlandet


Niels Grønfeldt

Niels' fiskeri følger årstiden. Kyst- og geddefiskeri i vinterhalvåret og lakse- og tørfluefiskeri i sommerhalvåret. Det meste af tørfluefiskeriet foregår i Sverige.

Niels vedligeholder web-siderne vedr. FFFD lokaludvalg Århus og er herudover revisor for FFFD.

Du kan kontakte Niels via email på adresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.